labelweb

algemene voorwaarden

Algemenen voorwaarden.
 
De viltentol streeft ernaar de voorwaarden zo eenvoudig mogelijk te houden om zo misverstanden te voorkomen! Is er toch iets niet duidelijk neem dan contact op met info@deviltentol.nl
De viltentol is gevestigd te Monster, en geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Den Haag KvK nummer 58177779  BTW nummer: NL002024260B79             
 
Bestellingen:
Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.
Na het plaatsen van een bestelling krijgt u automatische een orderbevestiging per email. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegeven om de betaling over te maken.
Krijgt u geen orderbevestiging per e-mail dan is er misschien iets misgegaan. Neem dan even contact op via info@deviltentol.nl 

Prijzen:
Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Indien u de Btw kunt verrekken kunt u dit terugvinden op de orderbevestiging/factuur.

Betaling:
Alle bestelling dienen vooraf of bij afhalen worden betaald. De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan.

Het is ook mogelijk om via Ideal te betalen.

Is de betaling niet binnen 10 dagen na de besteldatum bijgeschreven op onze bankrekening dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn.

Verzendingen:
De verzending van uw bestelling geschiedt via Postnl. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Onder de verzendkosten zijn naast de portokosten ook de verwerkingskosten doorberekend. Uw bestelling wordt met zorg verpakt. De viltentol is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van leveringen via postnl. Wilt u, u besteling verzekerd verzenden neem dan contact met ons op via info.devitlentol.nl
 
Levertijden:
Zodra de betaling op onze bankrekening is steven wij ernaar de bestelling binnen 24 te verzenden. Hoewel we streven naar een ruime voorraad van de producten kan het voorkomen dat een bepaald product tijdelijk niet voorradig is. In dat geval zullen we u hier zo spoedig mogelijk over informeren en aangeven wanneer het product weer leverbaar is.
 
 
Privacygegevens:
Klantgegevens worden enkel gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen en om u te informeren over productnieuws. Klantgegevens worden niet aan derden verstrekt.

Producten:
U dient rekening dat de producten niet op waren grote worden getoond op de website. De kleuren van de getoonde artikelen proberen wij zo nauwkeurig mogelijk te presenteren. Echter doordat de kleurinstellingen en mogelijkheden van uw beeldscherm, de lichtval of het soort beeldscherm kunnen afwijken, kunnen wij de kleur niet voor 100% garanderen. Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk weer te geven. Retourneren op licht kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet accepteren. Bij twijfel neem dan contact op met u vraag info@deviltentol.nl. Wij zullen onze uiterste best doen u zo snel mogelijk te antwoorden.
 
Aansprakelijkheid:
De viltentol is niet aansprakelijk voor de schade die met de producten worden geleden. Laat een kindje onder de 3 jaar niet met de producten spelen in verband met verstikkingsgevaar door kleine onderdelen.

Copyright:
Op alle afbeeldingen, teksten en patroonbladen van De viltentol door ons uitgegeven berust auteursrecht.
Overname of Vermeerderen van producten in welke vorm dat ook is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van De viltentol. De viltentol behoudt zich het recht om de Algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

Annuleren:
Annuleren van de bestelling in de webwinkel kan alleen door binnen 14 dagen na ontvangst van de orderbevestiging een mailtje met het bestelnummer te sturen naar info@deviltentol.nl en mits de bestelling nog niet door ons is verzonden.
 
Retour zenden:
Retour zenden van producten na ontvangst is alleen mogelijk na overleg en binnen 14 dagen na aankoop.  U kunt ons bereiken via info@deviltentol.nl.
 
WinkelwagenZoeken

Selecteer taal

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop