labelweb

Wat is een antroposofische pop?

Wat zijn antroposofische poppen?

Antroposofische poppen zijn poppen om mee te spelen, om mee te knuffelen en om van te houden. Ze worden allemaal gemaakt van (zoveel mogelijk) natuurlijke materialen. De pop voelen warm aan en door de natuurlijke materialen neemt hij de geur van het kind aan en wordt de pop geaccepteerd door elk kind. Elke pop wordt volledig handgemaakt, dit is een tijdrovend proces, maar juist door die tijd gaat er ook heel veel liefde in een pop zitten. Het tricot en de wol voor het haar waarmee de pop wordt gemaakt zijn er in verschillende warme tinten waar u uit kan kiezen. De gezichtsuitdrukking van de poppen is neutraal. Details zoals oren, neus, vingers, tenen en navel worden bewust weggelaten, om het kind te stimuleren zijn fantasie te gebruiken. Naar wens kunnen de details bij de bestelling van een pop worden toegevoegd.  De poppen zijn knuffelsterk en veilig voor het kind. Het hoofd staat stevig op de romp de armen en benen zijn beweegbaar.

Waarom is een antroposofische pop zoveel 'duurder' dan een plastic pop?
Het poppen maken is een arbeidsintensief werk. De poppen en hun kleding worden geheel met de hand (en naaimachine) gemaakt en het kost vele dagen voordat de pop klaar is. De gebruikte materialen zijn (zoveel mogelijk) natuurlijk en van goede kwaliteit, helaas betekend dit vaak ook dat de materialen erg kostbaar zijn.

Dit bepaalt uiteindelijk de prijs van de pop. Ik probeer mijn prijzen zo laag mogelijk te houden en reken hierdoor ook niet alle arbeidsuren omdat de pop dan onbetaalbaar wordt.   Wilt u een pop bestellen of meer informatie hierover stuur dan een mailtje naar info@deviltentol.nl.
WinkelwagenZoeken

Selecteer taal

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop