labelweb

Workshop

Algemenen informatie.

De cursus worden gegeven op dinsdag- woensdagavond van 19:30 tot 22:00 en dinsdag- donderdagochten van 09:30 tot 12:00 uur.  in eigen atelier aan de Assendelftlaan 11 te Monster. Per avond is er plaats voor maximaal 6 personen zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die nodig is. Sommige cursussen zijn voor gevorderden. Hou er rekening mee dat er soms ook thuis wat gedaan moet worden. Alle curcussen zijn incl. materialen koffie, thee en wat lekkers. 


Je kunt kiezen uit cursussen zonnekindpopppen, het jaar rond (seizoentafelproducten), verjaardagskronen en cadeautjes. Iedereen werk in een ander tempo er staat achter elke cursus een indicatie van het aantal avonden dat je nodig hebt voor de betreffende cursus. Mocht je er iets langer over doen komen er geen kosten bij.
Het is niet verplicht weekelijks te komen je kunt zelf aangeven welke datums je kan.

Losse cursusavonden

Het volgen van een losse cursusavond is ook mogelijk, bij een losse avond kun je bijvoorveeld een pakketje uitzoek in het atelier, iets af komen maken of met een eigen idee aan de slag gaan.
Een losse cursusavond kost € 10,-- inclusief koffie, thee en iets lekkers. exclusief materiaal en eventuele patronen.

Opgeven voor een cursus kan via mail info@deviltentol.nl.
Ook wordt er af en toe een dagworkshop gepland.

Het is ook mogelijk een gezellig vriendinnen of team uitje te organiseren.
Prijzen en tijden in overleg.

Het workshop aanbod zal elke maand worden bijgewerkt wilt u als eerst op de hoogte zijn kunt u zich inschrijven voor de nieuws brief.
 

 
Sorteer op:
 
WinkelwagenZoeken

Selecteer taal

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop